SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE UGLjEVIK POVODOM SLAVE OPŠTINE | Centar za kulturu Ugljevik

17

March

SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE UGLjEVIK POVODOM SLAVE OPŠTINE

U okviru svečanosti upriličenih povodom višednevnog obilježavanja Krsne slave opštine Ugljevik u Centru za kulturu ,,Filip Višnjić“ učenici Osnovne muzičke škole „Kornelije Stanković“ priredili su koncert.

Povodom Krsne slave opštine Ugljevik sv. Petke Paraskeve u Plavoj sali Centra za kulturu ,,Filip Višnjić“ Ugljevik, 26. oktobra 2018. godine, održana je Svečana sjednica Skupštine opštine Ugljevik i upriličena je svečana akademija.

 

Svečanoj sjednici prethodilo je polaganje vijenaca i cvijeća na spomenik palim borcima otadžbinskog rata.

 

U prisustvu brojnih delegacija iz zemlje i inostranstva, te predstavnika javnog, privrednog, političkog i kulturnog života opštine Ugljevik  na Svečanoj sjednici dodijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima.

U okviru akademije upriličen je kulturno-umjetnički program u kome su učesvovali: crkveni hor ,,Sveti Đorđe“ iz Bijeljine, učenici OMŠ ,,Kornelije Stanković“ iz Ugljevika,  članovi KUD-a ,,Rudar“ iz Ugljevika i Ivana Babić, učenica iz Ugljevika.

Nakon Svečane sjednice prisutni gosti imali su priliku da pogledaju izložbu slika iz umjetničkog fundusa Centra za kulturu.