PRIJEM POVODOM POČETKA NOVOG KULTURNOG LjETA | Centar za kulturu Ugljevik

16

March

PRIJEM POVODOM POČETKA NOVOG KULTURNOG LjETA

Povodom uspješnog završetka protekle godine i početka nove kulturne sezone, Centar za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik organizovao je prijem za predstavnike

Povodom uspješnog završetka protekle godine i početka nove kulturne sezone, Centar za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik organizovao je prijem za predstavnike javnog, političkog, kulturnog i privrednog života opštine Ugljevik.

 

Prisutne goste pozdravio je gospodin Predrag Vujević, direktor Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik.

 

„Mi ove godine slavimo jedan mali jubilej, a to je 10 godina postojanja Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik. Za ovih 10 godina organizovali smo preko 500 događaja u svim segmentima kulturnog i umjetničkog života iz oblasti pozorišne djelatnosti, galerijske djelatnosti, zatim organizovali smo brojne promocije knjiga, koncerte svih muzičkih žanrova, svečane akademije…  U okviru Centra za kulturu postoji škola glume, škola slikanja, plesni studio, a Centar organizuje i kurseve engleskog i njemačkog jezika. Ja želim da se zahvalim svima vama koji ste nas podržavali sve ove godine, ali i svima vama koji ste nas kritikovali, jer ste nas na taj način motivisali da radimo kvalitetnije i bolje“- istakao je Vujević.

Vujević je proteklu godinu ocijenio kao uspješnu i istakao da će u 2018. godini nastojati da ugljevičkoj publici obezbijedi bogat kulturno-umjetnički program koji doprinosi društvenom i kulturnom napretku opštine Ugljevik.

 

Prijem je nastavljen uz koktel i druženje.