NAJMLAĐI GLUMCI STUDIJA GLUME IZVELI SVOJ DRUGI JAVNI ČAS | Centar za kulturu Ugljevik

16

March

NAJMLAĐI GLUMCI STUDIJA GLUME IZVELI SVOJ DRUGI JAVNI ČAS

Studio glume Centra za kulturu „Filip Višnjić“ iz Ugljevika, u okviru treće sezone, okupio je mlađu grupu polaznika i sa njom ostvario još jednu premijeru u nizu pod nazivom „Javni čas 2“

Studio glume Centra za kulturu „Filip Višnjić“ iz Ugljevika, u okviru treće sezone, okupio je mlađu grupu polaznika i sa njom ostvario još jednu premijeru u nizu pod nazivom „Javni čas 2“, koju je publika imala priliku da pogleda 25.06.2018. godine.

 

Mališani su i ove godine pokazali izuzetnu snalažljivost i osjećaj kada je pozorišna scena u pitanju, predstavljajući se publici imitacijama i karakterima određenih likova.

 „Javni čas 2“, u režiji glimca Mihaila Maksimovića, izveli su glumci dječijeg amaterskog pozorišta Centra za kulturu Ugljevik (mlađa grupa): Maja Mihajlović, Adriana Rebić, Irena Radić, Đorđe Stevanović, Sergej Vujević, Sofija Vujević, Milijana Marjanović, Anđela Bećarević, Petar Mićanović, Marija Ana Okilj, Ana Desnica, Nina Desnica, Brankica Todorović, Katarina Pajić i Stevo Lazić.

Ove treće sezone njihov predavač glume Mihailo Maksimović istakao je da se akcenat bazirao na likovima gdje su se oni dobro pokazali, ističući da da je ovo za djecu bio stepen više od prethodne sezone i obećao da će se naredne četvrte sezone mališani oprobati u pravim pozorišnim likovima, gdje će raditi određen tekst prilagođen njihovom uzrastu i godinama. Maksimović dodaje da je ponosan na istraživački rad sa mališanima jer su puni energije i maštovitosti, te se ne brine za budućnost ovih malih ambasadara Ugljevika.