MLADI UGLjEVIČANI IZVELI PREMIJERNO PREDSTAVU „HAJDUK U BEOGRADU“ | Centar za kulturu Ugljevik

17

March

MLADI UGLjEVIČANI IZVELI PREMIJERNO PREDSTAVU „HAJDUK U BEOGRADU“

Premijerom predstave „Hajduk u Beogradu“ , koja je izvedena u Plavoj sali Centra, ugljevičkoj publici predstavili su se članovi dramskog studija Centra za kulturu Ugljevik, starija grupa.

Premijerom predstave „Hajduk u Beogradu“ , koja je izvedena 26. decembra u Plavoj sali Centra, ugljevičkoj publici predstavili su se članovi dramskog studija Centra za kulturu Ugljevik, starija grupa.

 

Predstavu je, po tekstu Gradimira Stojkovića, režirao Mihailo Maksimović, glumac koji u Centru za kulturu  vodi dramsku radionicu.

Mladi glumci u okviru četvrte sezone predstavili su nam zanimljivu priču koja se bavi problematikom mladih u periodu adolescencije, koja nosi svoje određene turbulencije u rastu i razvoju mladih.

Koji su to sve problemi sa kojima se mladi suočavaju, bilo da je u pitanju pogrešan izbor u ljubavi, pogrešna škola, pravo prijateljstvo ili odnos učenika i nastavnika samo su neka od pitanja na koja ova predstava daje odgovore.

 

Predstava o odrastanju, nedoumicama i uklapanjima mladih nosi u sebi svevremene poruke o važnosti prijateljstva, iskrenosti i poštenja.

Uloge u predstavi „Hajduk u Beogradu“ tumačili su: Miloš Vidaković, Milorad Ljubojević, Ivana Babić, Nataša Popović, Žiko Stevanović, Tamara Grujičić, Maja Mihajlović, Marija Đokić, Sreten Rebić, Adriana Rebić, Ivan Milovanović, Željana Mihajlović, Danijela Stevanović i Ivana Milovanović.