KOMEDIJA „GOSPOĐA MINISTARKA” U UGLjEVIKU | Centar za kulturu Ugljevik

25

May

KOMEDIJA „GOSPOĐA MINISTARKA” U UGLjEVIKU

Najstarija grupa škole glume Centra za kulturu „Filip Višnjić" Ugljevik „Proscenijum” u subotu, 3. juna, sa početkom u 19.00 sati odigraće predstavu „Gospođa ministarka”. I ovu predstavu režira naš Mihailo Maksimović koji i vodi studio glume u Centru za kulturu „Filip Višnjić” Ugljevik.

 

KOMEDIJA „GOSPOĐA MINISTARKA” U UGLjEVIKU

Studio glume „PROSCENIJUM”

Subota, 3. jun, U 19.00 časova

Ulaz je slobodan!

Najstarija grupa škole glume Centra za kulturu „Filip Višnjić" Ugljevik „Proscenijum” u subotu, 3. juna, sa početkom u 19.00 sati odigraće predstavu „Gospođa ministarka”. I ovu predstavu režira naš Mihailo Maksimović koji i vodi studio glume u Centru za kulturu „Filip Višnjić” Ugljevik. Nakon što su mlađi polaznici glumačkih radionica oduševili publiku predstavom „Ivica i Marica”, ne sumnjamo da će i seniori napuniti Plavu salu jer je odabran vanvremenski pozorišni komad.

Kultna komedija „Gospođa ministarka" Branislava Nušića, jednog od najplodnijih i najpoznatijih srpskih komediografa, decenijama ne silazi s repertoara mnogih pozorišta u regiji. Zašto? Jer je njena aktuelnost bezvremenska, jer nepogrješivo secira provincijski mentalitet i opštu malograđanštinu kojih se svakodnevno spremno odričemo, ali ih ipak istovremeno svakodnevno i živimo.