KOMEDIJA “PREKOBROJNA” | Centar za kulturu Ugljevik

15

March

KOMEDIJA “PREKOBROJNA”

U Plavoj sali Centra za kulturu “Filip Višnjić” Ugljevik, 12. oktobra 2017. godine, izvedena je monodrama “Prekobrojna”.

U Plavoj sali Centra za kulturu “Filip Višnjić” Ugljevik, 12. oktobra 2017. godine, izvedena je monodrama “Prekobrojna”.  Ova komedija rađena je po motivima bestselera Helen Filding “Dnevnik Bridžit Džouns”, po kojem je svojevremeno snimljen istoimeni film.

 

Predstava “Prekobrojna” govori o tome koliko je današnji čovjek opsjednut formom, dakle izgledom, novcem, statusnim simbolima, brendovima, te o činjenici da jureći slijepo za “savršenom” formom  života mi zapravo zapostavljamo njegovu suštinu.

Junakinja ove komedije, koju je igrala Tatjana Kecman, predstavila nam je priču o ženi koja nema ni novac, ni stalni posao, ni svoj stan i naravno nema ni muža. Razočarana u nesuđenu ljubav i nezadovoljna životom okreće novi list i slijedi uputstva za uspješan život, koja pronalazi na internetu.

Predstavu “Prekobrojna” organizovali su Centar za kulturu “Filip Višnjić” Ugljevik i Udruženje žena “Iskra”, povodom obilježavanja 15. oktobra – Međunarodnog dana žena na selu.