IZVEDENA PREDSTAVA „BAJKE U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI“ | Centar za kulturu Ugljevik

16

March

IZVEDENA PREDSTAVA „BAJKE U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI“

Plavoj sali Centra za kulturu izvedena je predstava za djecu „Bajke u novogodišnjoj noći“ .

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika u Plavoj sali Centra za kulturu  26.12.2017. godine izvedena je predstava za djecu „Bajke u novogodišnjoj noći“ .

 

Mnogobrojna publika, a naročito mališani, imali su priliku da se prepuste svijetu mašte i otputuju u čarobni svijet bajki „Mala sirena“, „Snežana i sedam patuljaka“, „Petar Pan“, „Crvenkapa“ i „Pepeljuga“.

Predstavu za djecu, koju je režirao glumac Mihailo Maksimović, izveli su polaznici mlađe grupe dramske radionice Centra za kulturu: Anđela Bećarević, Irena Vidaković, Sergej Vujević, Sofija Vujević, Ana Desnica, Nina Desnica, Marko Đokić, Marija Đokić, Maja Mihajlović, Petar Mićanović, Milijana Marjanović, Đorđe Perić, Katarina Pajić, Adriana Rebić, Irena Radić, Đorđe Stevanović, Brankica Todorović i Marija Ana Okilj.

„U okviru drugog javnog časa, već sa iskustvom, mlađi polaznici škole glume pokazali su jedan viši nivo i stepen ozbiljnosti i kreativnosti, kao i disciplinu. Ovoga puta su prolazili razne žanrove, kao i karakterne osobine svakog lika kojima su plovili kroz „Bajke u novogodišnjoj noći“. Veoma sam ponosan na njih jer su svoj afinitet prema glumačkom zanatu doveli do određenog stadijuma zrelosti, pokazavši jednu novu kreativnu igru i homogenost grupe“, rekao je  Mihailo Maksimović, glumac koji u Centru za kulturu vodi dramsku radionicu, povodom drugog javnog časa polaznika dramske radionice.