HUMANITARNI KONCERT PLESNOG KLUBA „101“ | Centar za kulturu Ugljevik

16

March

HUMANITARNI KONCERT PLESNOG KLUBA „101“

Koncertom plesnog kluba „101“ iz Ugljevika, koji je održanu Plavoj sali Centra za kulturu Ugljevik, završena je humanitarna akcija

Koncertom plesnog kluba „101“ iz Ugljevika, koji je održan 29.12.2017. godine u Plavoj sali Centra za kulturu Ugljevik, završena je humanitarna akcija prikupljanja pomoći za liječenje bolesnog dječaka Aleksandra Gajića iz Zvornika.

Tokom jednočasnovnog programa publika je imala priliku da pogleda energičan nastup mladih plesača, koji su se predstavili starijim, ali i najnovijim koreografijama.

 

Plesni klub „101“ osnovan je davne 1984. godine u Sarajevu, a u Ugljeviku je otvoren u februaru 2015. godine. Članovi ovog kluba učestvovali su na brojnim manifestacijama i takmičenjima, kako u regionu, tako i širom Evrope. Dobitnici su brojnih medalja i priznanja. U Plesnom klubu „101“ ples  mogu učiti djeca već od četiri godine starosti, mladi, ali i odrasli i to različite vrste plesova: moderni balet, džez balet, šou dens, latino ples, hip-hop i brojne druge.

Koncert Plesnog kluba „101“ priređen je u organizaciji Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik i „Skala“ radija Ugljevik.

 

Cijena ulaznice bila je dobrovoljni prilog građana. Sva sredstva prikupljena ovom prilikom, kao i prethodnih 8 dana koliko je trajala humanitarna akcija Centra za kulturu Ugljevik, donirana su za liječenje jednogodišnjeg Aleksandra Gajića.