GODIŠNjI KONCERT PLESNOG KLUBA „101“ | Centar za kulturu Ugljevik

16

March

GODIŠNjI KONCERT PLESNOG KLUBA „101“

U organizaciji Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik i Plesnog kluba „101“, u Plavoj sali Centra za kulturu, za sve ljubitelje plesa priređen je godišnji koncert

U organizaciji Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik i Plesnog kluba „101“, u Plavoj sali Centra za kulturu, za sve ljubitelje plesa priređen je godišnji koncert Plesnog kluba „101“, kojim su obilježene 34 godine uspješnog rada ovog Plesnog kluba.

 

Tokom jednočasnovnog programa publika je imala priliku da pogleda energičan nastup plesača različitih uzrasta, koji su se predstavili starijim, ali i aktuelnim koreografijama sa kojima nastupaju na takmičenjima i koncertima širom regiona.

 

Pored članova Plesnog kluba iz Ugljevika nastupili su i članovi Plesnog kluba iz Bijeljine.

 

Plesni klub „101“ osnovan je davne 1984. godine u Sarajevu, a u Ugljeviku je otvoren u februaru 2015. godine. Članovi ovog kluba učestvovali su na brojnim manifestacijama i takmičenjima, kako u regionu, tako i širom Evrope. Dobitnici su brojnih medalja i priznanja. U Plesnom klubu „101“ ples  mogu učiti djeca već od četiri godine starosti, mladi, ali i odrasli i to različite vrste plesova: moderni balet, džez balet, šou dens, latino ples, hip-hop i brojne druge.