CENTAR ZA KULTURU PREDSTAVIO SVOJ RAD NA 1. SAJMU ZA DJECU I PORODICU U BIJELjINI | Centar za kulturu Ugljevik

15

March

CENTAR ZA KULTURU PREDSTAVIO SVOJ RAD NA 1. SAJMU ZA DJECU I PORODICU U BIJELjINI

Centar za kulturu predstavio svoj rad na 1 sajmu za djecu,porodicu u Bijeljini

Na 1. Sajmu za djecu i porodicu koji je 18. i 19. novembra 2017. godine održan u sportskoj sali bivše fabrike „Zenit“ u Bijeljini Centar za kulturu ,,Filip Višnjić“ Ugljevik predstavio se sadržajima koje organizuje za djecu  u okviru svoje redovne djelatnosti. U pitanju su radionice i to dramska radionica i „Škola slikanja“, te kursevi engleskog i njemačkog jezika.

 

Na izlagačkom štandu Centra za kulturu posjetioci su mogli pogledati radove polaznika „Škole slikanja“, koji su nastali u okviru Umjetničke kolonije „Ugljevik 2017“, te prezentaciju o radu ustanove u proteklom periodu na kojoj su predstavljeni najznačajniji kulturno-umjetnički sadržaji. Pojetioci Sajma  imali su priliku da se informišu i o kursevima engleskog i njemačkog jezika koje organizuje Centar za kulturu.

 

Pored mnogobrojnih građani koji su posjetili štand Centra i pokazali naročitu zainteresovanost za dramsku radionicu i kurs njemačkog jezika, predstavnike Centra za kulturu na 1. Sajmu posjetili su načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i predsjednik SO-e Đoko Simić.

 

U okviru festivalskog dijela Sajma polaznici dramske radionice Centra za kulturu predstavili su se posjetiocima predstavom Toda Nikoletića „Uobraženko i Zvezdana“.

 

Organizator 1. Sajma za djecu i porodicu je grad Bijeljina.