AVANTURE LETEĆE GITARE U UGLjEVIKU | Centar za kulturu Ugljevik

28

April

AVANTURE LETEĆE GITARE U UGLjEVIKU

Centar za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik Vam predstavljam program „Avanture Leteće Gitare“ u izvođenju Baneta Rosića . Program je zakazan za četvrtak, 04. maja 2023. godine sa početkom od 14 časova, u Plavoj sali Centra za kulturu. Cijena ulaznice je 5KM.

 

Centar za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik Vam predstavljam program Avanture Leteće Gitare u izvođenju Baneta Rosića . Program je zakazan za četvrtak, 04. maja 2023. godine sa početkom od 14 časova, u Plavoj sali Centra za kulturu. Cijena ulaznice je 5KM.

Bane se na jedinstven način bavi programima za djecu i mlade. Znamo ga kroz emisije Hajde sa mnom u obdanište i Avanture Banetove Leteće Gitare koje se već 17 godina emituju na RTV Vojvodine. Kompozitor je i pjevač kako svojih tako i pjesama najeminentnijih pjesnika za djecu. Dobitnik je značajnih priznanja u oblasti dječijeg stvaralaštva.

Avanture Leteće Gitare je program interaktivnog karaktera u kojem sve vrijeme učestvuju i djeca a uz hitove, potpuno oslobođeno i nadahnuto shvataju koliko je lijepo znati i umjeti i još ljepše pokazati šta i koliko znaš.